
Egg white powder 100g
For making meringues, icing mix etc.
€4.95*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€49.50/1kg
Order number:
10713
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Quality made in Germany - good to know where it comes from Protein base powder for... more
Quality made in Germany - good to know where it comes from
Protein base powder for the problem-free production of meringues, meringues, spray glaze, oeufs a la neige, biscuit bases, etc. 40g protein powder corresponds to 10 pieces of chicken protein. Mix 20g protein powder with 20ml water. Then add another 180ml of water and let the mixture swell overnight in the refrigerator. Reduce the amount of water a little for a firm stand. If necessary, serve as usual. You always get perfect, stable snow without the risk of salmonella.
Ingredients:
CHICKEN PROTEIN.Shelf life:
at least 6 month from the time you receive the productNutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1450
KJ
346 kcal
346 kcal
Fat
0.1
g
Saturated fat
0.1
g
Total Carbohydrate
0.1
g
Protein
85
g
Sugar
0.1
g
Sodium
1.8
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
What our customers say:
52 Overall ratings
Klasse wenn man nur Eiweiß braucht
Wer kennt das nicht ,da hat man ein Rezept in dem nur Eiweiß gebraucht wird und wo soll man da nur mit dem Eigelb hin ? ich mache immer meinen Johannisbeerkuchen da brauch ich 300 g Eiweiß aber kein Eigelb und wenn ich gerade kein Eigelb brauche ist das Trockeneiweiß meine Wahl. Habe ich auch schon mehrmals nachbestellt
Monika VollmerGroße Zufriedenheit
Ich bin sehr zufrieden mit den bestellten Produkten und der schnellen Lieferung.
Caren RakebrandSuper Produkt
Habe zum ersten Mal das Eiweißpulver ausprobiert und muss sagen, ich bin begeistert. Habe es für eine Buttercreme benutzt. Die Konsistenz der Creme war gigantisch. Nur zu empfehlen.
Heidi Kästle*
Zwei Tests und ich konnte kein schönes Baiser machen wie in dem Rezept, das Sie in der Produktinformation haben. Die ml Wasser sehen mir nach viel aus, das Baiser wird nicht stabil. Das erste Mal habe ich es mit 180ml Wasser probiert und eine Nacht im Kühlschrank und das zweite Mal mit 150ml.
Anna Athanasiadou