
Egg white powder 100g
For making meringues, icing mix etc.
€5.45*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€54.50/1kg
Order number:
10713
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Quality made in Germany - good to know where it comes from Protein base powder for... more
Quality made in Germany - good to know where it comes from
Protein base powder for the problem-free production of meringues, meringues, spray glaze, oeufs a la neige, biscuit bases, etc. 40g protein powder corresponds to 10 pieces of chicken protein. Mix 20g protein powder with 20ml water. Then add another 180ml of water and let the mixture swell overnight in the refrigerator. Reduce the amount of water a little for a firm stand. If necessary, serve as usual. You always get perfect, stable snow without the risk of salmonella.
Ingredients:
CHICKEN PROTEIN.Shelf life:
at least until 31.03.2024 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1450
KJ
346 kcal
346 kcal
Fat
0.1
g
Saturated fat
0.1
g
Total Carbohydrate
0.1
g
Protein
85
g
Sugar
0.1
g
Sodium
1.8
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
What our customers say:
57 Overall ratings
Kein Eiertrennen
Bei meinem Johannisbeerkuchen brauche ich eigentlich nur das Eiweiß und da war dann immer das Eigelb übrig und manchmal wenn ich das nicht verarbeiten konnte musste ich es entsorgen. jetzt mit dem Eiweißpulver hat sich das erübrigt und das Eiertrennen entfällt auch.
Monika VollmerButtercreme
Für mich die beste Möglichkeit eine sichere Swiss Meringue Buttercreme zu machen.
Yvonne BohnertZufriedenheit mit Produkten
Da stimmt Qualität und Preis, lässt sich super verarbeiten ergibt voluminöser Schaum.
Pia FrankePerfekt
5 stern gerne immer wieder klummpt frei schnell lost sich
Trad Hajuola