Fondant icing (sugar glaze) 500g
Fluid sugar glaze
€3.95*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€7.90/1kg
Order number:
10412
Availability:
in stock
Delivery time:
1-3 days*




P
Secure
bonuspoints now
Fluid sugar glaze suitable for glazing cakes and pastry. You only need to heat the glaze (40°C).... more
Fluid sugar glaze suitable for glazing cakes and pastry. You only need to heat the glaze (40°C). Afterwards you can spread it on pastry or cake with a brush or a spatula. The glaze shines and does not stick.
Please find further information in our lexicon.
Please find further information in our lexicon.
Ingredients:
Sugar, water, glucose syrup, thickener: xanthan; locust an gum, guar gum.Shelf life:
at least until 31.03.2024 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1445
KJ
345 kcal
345 kcal
Fat
0
g
Saturated fat
0
g
Total Carbohydrate
85
g
Protein
0
g
Sugar
75.7
g
Sodium
0
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
What our customers say:
36 Overall ratings
Gutes Produkt, Beschreibung Anwendung ok
Ich ziehe 1Punkt ab, Begründung:
Brunhild RieperIch habe Fondant gekauft und konnte mir die Menge nicht gut vorstellen. Evtl kann man mal ein Vergleichbild mit zBsp. einem 1kg Joghurtbecher anzeigen.
Ich hatte Petit Fours gemacht die ca. 5cm hoch waren. Da braucht’s natürlich entsprechende Menge zum Eintauchen.
Super
Um Kleingebäck und Kuchen zu glasieren wunderbar und leicht zu verarbeiten
Irmgard WeberFondant
wird für die Verarbeitung vieler Massen verwendet, gut zu verarbeiten
Kirsten BrastPerfekt für einen Butterkuchen, wie beim Bäcker
Leicht zu erwärmen, darf nicht zu heiß werden, dann einfach über z.B. einen Butterkuchen gießen.
Christoph