
Ice mix 360g
Suitable for preparing ice cream easily
€3.95*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€10.97/1kg
Order number:
10373
Availability:
in stock
Delivery time:
1-3 days*


P
Secure
bonuspoints now
Prepare ice cream fast and easily. Mix the powder with milk for 1 min. Then add flavour enhancer... more
Prepare ice cream fast and easily. Mix the powder with milk for 1 min. Then add flavour enhancer just like aroma paste or fresh fruits as well as crushed chocolate or cocoa at your will. Put the mix in the fridge for 10 min. Afterwards put it in an ice cream machine. After approx. 30 min. the ice is ready.
360g ice mix produce approx. 2.9 litre ice cream.
Included in delivery: ice mix; excluding fruits or decoration.
Basic recipe:
120g ice mix
450ml milk
flavour enhancer (aroma paste, fruits, chocolate etc.)
360g ice mix produce approx. 2.9 litre ice cream.
Included in delivery: ice mix; excluding fruits or decoration.
Basic recipe:
120g ice mix
450ml milk
flavour enhancer (aroma paste, fruits, chocolate etc.)
Ingredients:
Sugar, SKIMMED MILK POWDER, dextrose, emulsifier: E 472b, E 477; thickener: E 499; guar gum, flavour.Shelf life:
at least until 31.01.2024 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1675
KJ
400 kcal
400 kcal
Fat
0.9
g
Saturated fat
0.9
g
Total Carbohydrate
93.4
g
Protein
3.2
g
Sugar
89
g
Sodium
0.1
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
Dairy ice cream with cream flavor and cocoa glaze
€3.45
Milk ice cream with cream flavor (without chocolate)
€2.95
What our customers say:
18 Overall ratings
hat sich bewährt
Prima. Schon zum 2. Mal bestellt. Eine gute Basis für cremiges Eis.
Rebecca HenkelBasis für frisches Eis klappt prima.
Die Eisproduktion klappt damit einfach und prima. Schön cremig. Für Geschmack sorge ich selber.
Rebecca HenkelGute Basis
Gern produzieren wir Speiseeis in kleinen Mengen zum Verkauf in unserer Gaststätte selbst.
Stephan FritzscheNutzten wir zuerst das Eispulver eines großen Zuckerproduzenten, war es zuletzt Pulver von einem der größten europäischen Produzenten von Lebensmitteln.
Für beide Konzerne lohnte sich dieses Geschäft wahrscheinlich nicht mehr, denn beide stellten Produktion und Verkauf des Eispulvers ein.
Dank Internet fanden wir den Pati-Versand und dort mehrere Sorten Eispulver. Probeweise kauften wir die neutrale Sorte "Basis für Frisches Eis".
Nach angegebener Vorgehensweise entstand eine fluffige Masse, wir verfeinerten mit Holunderblütensirup und froren die Masse in Voratsbehältern ein. Ohne Eismaschine und ohne zwischendurch umzurühren.
Das Ergebnis ist hervorragend. Geschmacklich wie gewünscht, keine Eiskristalle drin, cremig, bei minus 18 Grad gut entnehm- und portionierbar.
Wir haben unser neues Eispulver gefunden und werden demnächst wieder bestellen.
Vielen Dank, Pati-Versand !
Köstlich
Einfach in der Zubereitung und es schmeckt noch lecker . Die Menge passt auch!
Sylvi