Baker starch 500g in a cup
For baking and rolling out
€3.65*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€7.30/1kg
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16194
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in stock
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Professional starch for baking and rolling out. Free-flowing and not lumpy. more
Professional starch for baking and rolling out. Free-flowing and not lumpy.
Ingredients:
Starch (potato).Shelf life:
at least until 31.03.2025 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1360
KJ
325 kcal
325 kcal
Fat
1
g
Saturated fat
0
g
Total Carbohydrate
80
g
Protein
1
g
Sugar
0
g
Sodium
0.1
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
What our customers say:
4 Overall ratings
Bäckerstärke
Super tolle Qualität, Preis-Leistungsverhältnis ist gut,auch hier nur weiterempfehlen super
Ellen KurrichOhne die mache ich nicht mit Fondant
Sehr fein und rieselt wie Sand. Einfach perfekt zum Ausrollen von Fondant.
Drazen PatrcevicSehr praktische Erfindung.
Die Bäckerstärke ist sehr fein und ein super Hilfsmittel bei Fondant-Arbeiten.
M. EngelVorsicht: Becher nicht umschmeißen, sonnst hat man eine rießen Sauerei. :-)
sehr fein
Bin mit der Bäckerstärke sehr zufrieden und benutze es immer, wenn ich mit Fondant arbeite
Maria K.