
Aroma oil caramel 50ml
Suitable for chocolate, creams or praline fillings
€4.45*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€89.00/1Liter
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50ml highly concentrated aroma oil Aromatize chocolate, creams, praline fillings or other food... more
50ml highly concentrated aroma oil
Aromatize chocolate, creams, praline fillings or other food based of fat with this oil. You only need a small quantity aroma in order to achieve a full and rounded taste. Combine flavours - you will create extraordinary tastes. E. g. chili-lemon-chocolate or ginger-orange-pralines. There are no limits to creativity. The oil is free from artificial colours, flavours or preservatives.
Included in delivery: aroma paste, excluding fruits and decoration.
Dosage:
10-20g aroma oil 1000g mass.
Aromatize chocolate, creams, praline fillings or other food based of fat with this oil. You only need a small quantity aroma in order to achieve a full and rounded taste. Combine flavours - you will create extraordinary tastes. E. g. chili-lemon-chocolate or ginger-orange-pralines. There are no limits to creativity. The oil is free from artificial colours, flavours or preservatives.
Included in delivery: aroma paste, excluding fruits and decoration.
Dosage:
10-20g aroma oil 1000g mass.
Ingredients:
ALMOND OIL (CONTAINS NUTS), emulsifier: SOYA LECITHIN; antioxidant: alpha-tocopherol; natural flavour extracts, natural flavouring substances.Shelf life:
at least until 30.09.2024 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
3415
KJ
816 kcal
816 kcal
Fat
89.9
g
Saturated fat
7.3
g
Total Carbohydrate
8
g
Protein
0.1
g
Sugar
0
g
Sodium
0
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
What our customers say:
11 Overall ratings
sehr gut
sehr gutes Aroma für die zuckerfreie Schokolade, die ich selbst mache
Monika Dr. BrockmüllerSehr gut!
Das Aromaöl schmeckt sehr gut, perfekt um z.B. Frostings zu aromatisieren, Allein der Duft haut einen schon um. Und sparsam in der Verwendung. Sonst habe ich selbst hergestelltes Karamell verwendet, das ist für manche spontanen Ideen aber zu mühselig. Das ist jetzt für Schnellschüsse nicht mehr nötig.
ghwLeider nicht so lecker
Der Geschmack hat uns nicht überzeugt, aber jeder hat ein anderes empfinden
Daniela BialowonsSehr gut zum aromatisieren von Schokolade
Ich habe das Karamell-Öl genutzt um in Formen gegossener Vollmilch-Schokolade eine karamellige Note zu verabreichen (genutzt habe ich hierzu Callebaut-Kuvertüre).
Sven T.Das Öl wird in einer kleinen Kunststoffflasche geliefert, aus der sich sehr gut dosieren lässt. Es riecht sehr stark nach Karamell, was einen automatisch dazu bringt die Dosierung vorsichtig zu machen. Ich persönlich habe sogar nochmal deutlich weniger benutzt, als die Empfehlung auf der Verpackung vorschlägt. Geschmacklich bin ich sehr zufrieden mit dem Endergebnis!