Modelling chocolate dark 600g
For modeling and covering
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€16.58/1kg
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For modeling ornaments or covering cakes. Knead the mass until it becomes soft. Afterwards model... more
For modeling ornaments or covering cakes.
Knead the mass until it becomes soft. Afterwards model the mass or roll it out. Icing sugar will prevent sticking.
Ideal for covering cream cakes. The coating will not soak.
Knead the mass until it becomes soft. Afterwards model the mass or roll it out. Icing sugar will prevent sticking.
Ideal for covering cream cakes. The coating will not soak.
Ingredients:
Glucose syrup, cocoa mass, sugar, cocoa butter, emulsifier: SOYA LECITHIN. May contain traces of milk components as well as nuts and other oilseeds. Percentag of cocoa min. 35.3%.Shelf life:
at least until 31.03.2024 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1918
KJ
458 kcal
458 kcal
Fat
22.9
g
Saturated fat
14.4
g
Total Carbohydrate
55.9
g
Protein
3.6
g
Sugar
31.9
g
Sodium
0
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
modeling tools for marzipan, perfect for beginners
€22.95
28% OFF
What our customers say:
21 Overall ratings
Schokolade
Das modellieren geht hervorragend. Sie hat einen super Stand und man kann sie super dünn ausrollen.
Elvira FrankLecker
Leicht zu verarbeiten. Gerne wieder bei Bedarf noch einmal bestellen
Andrea ZehrenTop
Eine leckere Alternative zu gängigen modelliere Möglichkeiten. Auch für modellier-Schokoladen Anfänger super geeignet.
Ramona RothSuper Qualität
Habe vorher noch nie mit Modellierschokolade gearbeitet, aber das Ergebnis war richtig schön!
Ramona EichingerDie Masse ließ sich gut formen und ist bei kühlung wieder komplett hart geworden.
Nichts zu beanstanden!