Modelling chocolate dark 600g
For modeling and covering
€8.95*
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Content:
€14.92/1kg
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For modeling ornaments or covering cakes. Knead the mass until it becomes soft. Afterwards model... more
For modeling ornaments or covering cakes.
Knead the mass until it becomes soft. Afterwards model the mass or roll it out. Icing sugar will prevent sticking.
Ideal for covering cream cakes. The coating will not soak.
Knead the mass until it becomes soft. Afterwards model the mass or roll it out. Icing sugar will prevent sticking.
Ideal for covering cream cakes. The coating will not soak.
Ingredients:
Glucose syrup, cocoa mass, sugar, cocoa butter, emulsifier: SOYA LECITHIN. May contain traces of milk components as well as nuts and other oilseeds. Percentag of cocoa min. 35.3%.Shelf life:
at least 5 month from the time you receive the productNutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1918
KJ
458 kcal
458 kcal
Fat
22.9
g
Saturated fat
14.4
g
Total Carbohydrate
55.9
g
Protein
3.6
g
Sugar
31.9
g
Sodium
0
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
modeling tools for marzipan, perfect for beginners
€22.95
28% OFF
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What our customers say:
18 Overall ratings
Super Qualität
Habe vorher noch nie mit Modellierschokolade gearbeitet, aber das Ergebnis war richtig schön!
Ramona EichingerDie Masse ließ sich gut formen und ist bei kühlung wieder komplett hart geworden.
Nichts zu beanstanden!
Modellier Schokolade.
Sehr gute Modellier Schokolade. Super zu verarbeiten. Sehr zu empfehlen
Ingrid B.für Modelagen
sehr gute Qualität, kann ich jederzeit weiterempfehlen. Ich werde sicher wieder bestellen.
Ulrike Ackmann⭐⭐⭐⭐⭐
Die Schokolade war sehr gut zu verarbeiten und wurde mit Heißhunger vernascht... natürlich nach der Verarbeitung.
Birgit Kälz-Petersen