Chocolate Mould Bar of Chocolate
Polycarbonate mould suitable for making pralines and chocolate hollow bodies
€19.45*
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GREENLINE - sustainable and environmentally friendly
We only use as much material as necessary and as little product packaging as possible. For many products, we do not use any outer packaging. For a variety of articles, you have the choice between conventional packaging and the environmentally friendly GREENLINE packaging consisting of paper or without packaging. For more information visit our project page GREENLINE.
Professional polycarbonate moulds suitable for making pralines and chocolate hollow bodies. The moulds have been developed for long-term use. Not comparable to cheap, flexible moulds for hobby confectioners. With proper use and care you will be able to work with these moulds for many years.
Never clean the moulds in the dish washer or with washing-up liquid. If necessary, clean the mould with clear, warm water. Ideally just polish the used mould with cotton before next use.
Size mould: 275x175x25mm
Size piece: 144x70x8mm
Number of pieces: 3
Piece weight: approx. 80g
Polycarbonate mould suitable for making pralines and chocolate hollow bodies
€17.95
Polycarbonate mould suitable for making pralines and chocolate hollow bodies
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What our customers say:
12 Overall ratings
Einfaches Handling
Die Form ist sehr gut, einfaches Handling und supertolle Ergebnisse.
Melanie ReuterHabe mir deshalb eine zweite Form bestellt.
Schokoladenform Tafe
damit sind schon tolle Kreationen entstanden, vielseitig zu befüllen, Süß, herzhaft, scharf etc.
Cornelia BlumeIch war skeptisch
Wie soll die Schokolade da wieder ausgelöst werden können? Aber nach einer halben Stunde im Kühlschrank löste sich die Tafel rückstandsfrei aus der Form. Die Oberfläche glänzt edel und mit der Qualitätsschokolade Callebaut oder Valrhona war die einstimmige Meinung: Beste Schokolade, die wir je gegessen haben. Ich hatte Muster aus Zartbitterschokolade aufgemalt, geröstete Mandelsplitter darauf verteilt, mit Vollmilchschokolade aufgefüllt und Transferfolie als Abschluss. Tolles, individuelles Geschenk für Gourmets.
Katrin GrosserGutes Produkt
Ich bin mit dem Produkt sehr zufrieden. Alles entspricht genau meinen Vorstellungen.
Mathias Voss