
Invert sugar 100g
For binding, keeping moist
€1.95*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€19.50/1kg
Order number:
10518
Availability:
in stock
Delivery time:
1-3 days*




P
Secure
bonuspoints now
Invert sugar is a mixture of glucose and fructose. Invert sugar is used for making ice cream,... more
Invert sugar is a mixture of glucose and fructose. Invert sugar is used for making ice cream, roll icing, creams etc.
Ingredients:
Sugar, water.Shelf life:
at least until 31.10.2024 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1394
KJ
333 kcal
333 kcal
Fat
0
g
Saturated fat
0
g
Total Carbohydrate
82
g
Protein
0
g
Sugar
82
g
Sodium
0
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
What our customers say:
6 Overall ratings
Gut zu verarbeiten
Der Invertzucker ist sehr praktisch und lässt sich super verarbeiten.
Sabine SiedlaczekInvertzucker
Gute Qualität. Die sichere Verpackung und schnelle Lieferung. Alles Bestens .
Natalja TschalenkoSehr gut
Ich habe Invertzucker für die Kreme benutzt. Es hat alles hervorragend geklappt
Alina Kolesnyk-MalcherekSuper
War gut in der Verarbeitungen und tut das was Zucker machen soll :)
Michael