
Baker starch 500g
For baking and rolling out
€2.95*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€5.90/1kg
Order number:
12304
Availability:
in stock
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Professional starch for baking and rolling out. Free-flowing and not lumpy. more
Professional starch for baking and rolling out. Free-flowing and not lumpy.
Ingredients:
Starch (potato).Shelf life:
at least 9 month from the time you receive the productNutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1360
KJ
325 kcal
325 kcal
Fat
1
g
Saturated fat
0
g
Total Carbohydrate
80
g
Protein
1
g
Sugar
0
g
Sodium
0.1
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
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Highly concentrated, suitable for roll icing, marzian etc.
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What our customers say:
40 Overall ratings
Absolute Weltklasse für Fondant
Ich verwende die Bäckerstärke beim Arbeiten mit Rollfondant. Sie ist geschmacksneutral und lässt sich einfach wieder weg pinseln. Toll!
Lea J.Bestens
Perfekt um Fondant zu bearbeiten, sehr fein pulvrig, sehr gut
Nadine FuchsVerwechslung
Ich wollte eigentlich Weizenpuder da wir im Geschäft es auch als Bäckerstärke bezeichnen habe aber Speisestärke bekommen mit der ich leider nichts anfangen kann
Elvin KristBäckerstärke
Auch dieser Artikel ist auf jeden Fall weiter zu empfehlen.Danke
Cornelia Volling