
Baker starch 500g
For baking and rolling out
€2.95*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€5.90/1kg
Order number:
12304
Availability:
in stock
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1-3 days*




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Professional starch for baking and rolling out. Free-flowing and not lumpy. more
Professional starch for baking and rolling out. Free-flowing and not lumpy.
Ingredients:
Starch (potato).Shelf life:
at least until 30.09.2024 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1360
KJ
325 kcal
325 kcal
Fat
1
g
Saturated fat
0
g
Total Carbohydrate
80
g
Protein
1
g
Sugar
0
g
Sodium
0.1
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
Highly concentrated, suitable for roll icing, marzian etc.
€3.45
What our customers say:
42 Overall ratings
Praktisch
Der Teig klebt nicht und ist super auszurollen und zu verarbeiten.
Irmgard WeberSehr zufrieden!
Wie immer Top! Super Qualität und wie immer schnelle Lieferung!
Tanja H.Absolute Weltklasse für Fondant
Ich verwende die Bäckerstärke beim Arbeiten mit Rollfondant. Sie ist geschmacksneutral und lässt sich einfach wieder weg pinseln. Toll!
Lea J.Bestens
Perfekt um Fondant zu bearbeiten, sehr fein pulvrig, sehr gut
Nadine Fuchs