Callebaut callets white 1.0kg
Couverture callets
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Callebaut offers a wide range of white chocolates. The taste varies from sweet to creamy to a... more
Callebaut offers a wide range of white chocolates. The taste varies from sweet to creamy to a refined touch of caramel. Every recipe is unique and is made of first-class compounds of cocoa beans. Furthermore Callebaut solely uses 100% pure cocoa butter as well as natural bourbon vanilla which highlights the touch of caramel.
Cocoa: minimum 28.0%
Milk: minimum 22.0%
Perfect for pralines, cakes and desserts.
Also suitable for making hot chocolate.
Made in Belgium.
Feel free to take a look at the follwing video about the tasting profile of the callets:
Cocoa: minimum 28.0%
Milk: minimum 22.0%
Perfect for pralines, cakes and desserts.
Also suitable for making hot chocolate.
Made in Belgium.
Feel free to take a look at the follwing video about the tasting profile of the callets:
Ingredients:
Sugar, cocoa butter, WHOLE MILK POWDER (22.0%), emulsifier: SOYA LECITHIN; natural vanilla flavour. May contain traces of nuts and other oilseeds.Shelf life:
at least until 27.12.2023 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
2382
KJ
569 kcal
569 kcal
Fat
35.8
g
Saturated fat
22.7
g
Total Carbohydrate
55.4
g
Protein
6
g
Sugar
55
g
Sodium
0.1
g
Manufactured by/produced for:
Barry Callebaut Belgium N.V.Aalstersestraat 122
9280 Lebbeke (Wieze)
Belgien
Polycarbonate mould suitable for making pralines and chocolate hollow bodies
€17.95
11% OFF
What our customers say:
208 Overall ratings
Weiße Schokolade die wirklich schmeckt
Bye Bye schlechte Qualität und übersüßter Geschmack. Einfach zart schmelzend. Für Buttercreme, unter Cookies gemixt oder zum herstellen von karamellisierter weißer Schokolade einfach eine hervorragende Schokolade. Sehr zufrieden, so machts spaß zu backen :)
Tessa MetzSehr gut
Bin eigentlich kein großer Fan von weißer Schokolade, aber zur Pralinenherstellung benötige ich auch weiße Schokolade und die lässt sich gut verarbeiten
Heike Hahn- MöllerLecker
Sehr leckere Schokolade, für verschiedene Zwecke geeignet, sehr gut zu verarbeiten
Monika Kremertoller Artikel
habe ichh mir bestellt..weil ich zum Pralinenkurs war..und habe dabei die Hohlkörper selbst hergestellt und das möchte ich auch zu Hause machen
Karin Gresenz