
Invert sugar 500g
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Content:
€9.90/1kg
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Invert sugar is a mixture of glucose and fructose. Invert sugar is used for making ice cream,... more
Invert sugar is a mixture of glucose and fructose. Invert sugar is used for making ice cream, roll icing, creams etc.
Ingredients:
Sugar, water.Shelf life:
at least 6 month from the time you receive the productNutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1394
KJ
333 kcal
333 kcal
Fat
0
g
Saturated fat
0
g
Total Carbohydrate
82
g
Protein
0
g
Sugar
82
g
Sodium
0
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
12% OFF
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What our customers say:
17 Overall ratings
selbst gemachtes Vanilleeis
der Invertzucker hat sehr zum Gelingen des Vanilleeis beigetragen. Das Eis war sehr geschmeidig
Helmut WillmannKunsthonig
Brauche Kunsthonig zum Pfefferkuchen backen, altes Rezept meiner Oma hab ich sonst nirgends bekommen.
Wolfram SchröterSchnelle Lieferung – super Qualität
Wie gewohnt in Top Qualität - und immer wieder gerne
A. K.Super!
Invertzucker ist perfekt! Еs ist sehr praktisch für mich, dass man eine kleine Portion kaufen kann.
Olga Mandrikova