
Invert sugar 500g
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Content:
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Invert sugar is a mixture of glucose and fructose. Invert sugar is used for making ice cream,... more
Invert sugar is a mixture of glucose and fructose. Invert sugar is used for making ice cream, roll icing, creams etc.
Ingredients:
Sugar, water.Shelf life:
at least until 31.10.2024 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
1394
KJ
333 kcal
333 kcal
Fat
0
g
Saturated fat
0
g
Total Carbohydrate
82
g
Protein
0
g
Sugar
82
g
Sodium
0
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
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What our customers say:
18 Overall ratings
Gewohnt gute Qualität
Konnte den Artikel zwar anwenden, leider habe ich aber keine Antwort zu meiner Frage bekommen. Was sehr schade ist. Daher kann ich leider nicht mehr nachbestellen.
Jürgen Peippselbst gemachtes Vanilleeis
der Invertzucker hat sehr zum Gelingen des Vanilleeis beigetragen. Das Eis war sehr geschmeidig
Helmut WillmannKunsthonig
Brauche Kunsthonig zum Pfefferkuchen backen, altes Rezept meiner Oma hab ich sonst nirgends bekommen.
Wolfram SchröterSchnelle Lieferung – super Qualität
Wie gewohnt in Top Qualität - und immer wieder gerne
A. K.