Modelling chocolate red 600g
For modeling and covering
€9.45*
Prices incl. VAT plus shipping costs
Content:
€15.75/1kg
Order number:
13657
Availability:
in stock
Delivery time:
1-3 days*

P
Secure
bonuspoints now
For modeling ornaments or covering cakes. Knead the mass until it becomes soft. Afterwards model... more
For modeling ornaments or covering cakes.
Knead the mass until it becomes soft. Afterwards model the mass or roll it out. Icing sugar will prevent sticking.
Ideal for covering cream cakes. The coating will not soak.
Knead the mass until it becomes soft. Afterwards model the mass or roll it out. Icing sugar will prevent sticking.
Ideal for covering cream cakes. The coating will not soak.
Ingredients:
Glucose syrup, sugar, cocoa butter, WHOLE MILK POWDER, emulsifier: SOYA LECITHIN; natural vanilla flavour, dyestuff: E 129*Shelf life:
at least until 30.11.2023 (live-date of actually shipping articles)Nutrition facts:
100g contain an average value of:
caloric value
2009
KJ
480 kcal
480 kcal
Fat
23.1
g
Saturated fat
14.6
g
Total Carbohydrate
63.7
g
Protein
3.9
g
Sugar
44.3
g
Sodium
0.2
g
Manufactured by/produced for:
Pati-VersandSiemensstraße 24
49770 Herzlake
What our customers say:
12 Overall ratings
Alles top!
Verarbeitung mit der Modellier-Schokolade ist sehr gut und schmeckt sehr gut.
Daniela Schmideinfach perfekt
ich habe das erste Mal mit Modellierschokolade gearbeitet und bin wirklich begeistert.
Stefanie RossowDie Verarbeitung hat super geklappt, einzig das weich kneten hat bei meinen kalten Händen etwas länger gedauert...
Modellier Schokolade.
Sehr gute Modellier Schokolade. Super zu verarbeiten. Sehr zu empfehlen
Ingrid B.klappt super :)
Schöne Farbe, lässt sich super verarbeiten und ist auch geschmacklich eine tolle Alternative :)
Melanie GoldschmidtWie immer beim Modellieren benötigt man zwar etwas Übung, aber diese Schokolade verzeiht vieles ;)